Saltet – en smaksak
Gravad viltfilé, rimmad röding och rilettes – här är recepten där saltet är nyckeln till framgång.
Gravad viltfilé, rimmad röding och rilettes – här är recepten där saltet är nyckeln till framgång.
Finstyckat baklår bjuder på olika matupplevelser. Samma styckprincip gäller för allt slags klövvilt och delarna blir bäst av särbehandling...
Älgfärschili som skogspålägg. JoF:s matskribent Katarina Ekeström tipsar om bäst mackan.
Rådjuret, det vildaste av viltet. I alla fall smakmässigt. Mörkt och mycket mört. Rådjur är inget för långkoket, köttet...
Vildsvinskött är mörkt och magert och rätt tillagat bjuder det på milda och finstämda smakupplevelser. Här är kryddorna som...
Minns ni hur viktigt det var att tina fryst kött långsamt. Att tina snabbt var lika med att dränera...