recept

Saltet – en smaksak

Saltet – en smaksak

Gravad viltfilé, rimmad röding och rilettes – här är recepten där saltet är nyckeln till framgång. 

ANNONS ▼
Smaken är som baken – delad

Smaken är som baken – delad

Finstyckat baklår bjuder på olika matupplevelser. Samma styckprincip gäller för allt slags klövvilt och delarna blir bäst av särbehandling...

Läcker älgmacka

Läcker älgmacka

Älgfärschili som skogspålägg. JoF:s matskribent Katarina Ekeström tipsar om bäst mackan.

Rådjur – god snabbmat

Rådjur – god snabbmat

Rådjuret, det vildaste av viltet. I alla fall smakmässigt. Mörkt och mycket mört. Rådjur är inget för långkoket, köttet...

Nygammalt frystips

Nygammalt frystips

Minns ni hur viktigt det var att tina fryst kött långsamt. Att tina snabbt var lika med att dränera...