Rådjur – god snabbmat
Rådjuret, det vildaste av viltet. I alla fall smakmässigt. Mörkt och mycket mört. Rådjur är inget för långkoket, köttet...
Rådjuret, det vildaste av viltet. I alla fall smakmässigt. Mörkt och mycket mört. Rådjur är inget för långkoket, köttet...
Har du tid? Att mala färs, temperera, rigga korvhorn, krydda, skölja korvskinn och provsteka för att kunna servera din...
Reglerna kring hanteringen av viltkött kan vara en djungel. Här följer 3 viktiga fakta som alla jägare borde känna...
Har ni tänkt på att koll på temperatur är en så stor del av jägarlivet? Först är det utetempen...
Starten på helgens stekmiddag var sådär. Man står där med steken, tinad fortfarande i sin förpackning . Vakuum för...
Man kan röka kött och fisk efter konstens alla regler för en kraftfullt konserverande effekt. Alternativet är att göra...
Älgfilé är festmat. Ingen protesterar. Biffen är också kanon, och baklårets stekar. Men så har vi de där bitarna...
Smaken av vilt. Allt viltkött har sin särprägel, men inte så tydligt som rådjuret. Köttet är mörkt, mört och...
”Åh, vad det luktar sommar”. Jag tänker syren och kaprifol, men barnen snackar grillat. Laga mat och äta...
Vaknar strax före halv fem och det doftar kaffe. Otåliga hundar gnyr. Nu är den här, barrens, mossans...