Annonsera hos oss

Jaktmarker & Fiskevatten publicerades för första gången 1913. Tidningen riktade sig då till alla de som skördade naturens överskott. Nästan 100 år senare är den livsstilen trendigare än någonsin. 

Vi har en ny typ av vildmarksmänniska. En miljömedveten och modern person som vill ha hälsosam mat på köksbordet och en jakt- eller fiskedag som består av lika delar spänning som vördnadsfull naturupplevelse. Borta är friluftsmänniskan som med lätta tält och frystorkad mat bara tar med sig minnen hem. Den nya vildmarksmänniskan vågar ha ett aktivt och respektfullt utbyte av naturen. De är inte bara på besök i vildmarken – de skördar också dess överskott.

Därför har vi omformat Jaktmarker & Fiskevatten. 

Nu får bilderna ta mer plats för att väcka drömmar och lust. Reportagen skildrar fångster som mat, eller jaktdagar som trots uteblivna skott skänker ro i själen.

Recepten är fler, vapentesten bättre och viltvårdssidorna har fått svälla så att de som vill skörda vildmarkens överskott får tips om hur de kan göra det på ett hållbart sätt.

Jaktmarker & Fiskevatten är Sveriges enda jakt- och fisketidning och den enda tidningen för den som vill leva ett aktivt liv i samklang med vildmarken.

Fräs Fredric Andersson, säljare
fredric.andersson@3fmediagroup.com
070-999 70 60

Ladda hem annonsprislista 2024
Download publication schedule