Nya prylar och kläder för jakt och fiske

Nya prylar och kläder för jakt och fiske
Ska du ut i skogen eller ut på isen gäller det att inte frysa arslet av sig. Men vi har kollat in mer än bara kläder som håller dig varm. Här följer ett axplock av nya prylar på marknaden.

sako_85_longrange

För långhåll

Ny från Sako är studsaren Sako 85 Long Range med tung pipa och mynningsbroms monterad från fabrik. Kolv i laminat, vikt 4,4 kilo, finns i 300 WM och 338 Lapua Magnum. Fast magasin för fyra patroner.

Pris: 27 990 kr

Info: www.sako.se

7882-(set-9882)

Med sittunderlag

Siberia är en varm jacka från Pinewood för kalla vinterjakter. Fodrad och med vattentätt membran och tejpade sömmar, många fickor inklusive dubbla radiofickor, infällt-avtagbart sittunderlag och orange reflexband i ärmficka.

Pris : 1 599 kr

Info: www.pinewood.se

 

1303389_1

Tackla röran

Ordning på betena får du i Penns Tackle  Bag, på bilden modell Large, höjden är 42 centimeter, fem betesboxar ingår i väskan som även har axelrem

Pris: 1 199 kr

Info: www.abugarcia.se

 

Rapala-UR-Vikbar

Snabbast

Rapala UR anses av många rutinerade pimpelfiskare som den bästa isborren, vikbar i stål med lätt borrkrona i komposit och med utbytbara skär. Skärbredd 115 millimeter.

Pris: 1 549 kr

Info: www.normark.se

 

3241_rod_NY

Välj färg

En vändbar fleecejacka från Engelsons med en röd och en grön sida. Dubbla radiofickor som stängs utåt. En jacka som passar hundförare, materialet stretchar för ökad rörlighet. 100 procent polyester.

Pris: 395 kr

Info: www.engelsons.se

 

fallkniven

För gentlemän

Från Fällkniven AB lanseras en traditionell klassisk fällkniv i hög kvalitet. Gentlemens Pocket Knife är av liner lockertyp 78 millimeter rakt blad, laminerat specialstål.

Pris: 2 300 kr

Info: www.fallkniven.se

 

1251860_1

Kraftigt spöfodral

När du reser förvarar du enklast dina sköra spön i Abus Airline Rodcase,  justerbar längd 160 till 230 centimeter. Mycket tålig och kan förses med ett litet hänglås.

Pris: 799 kr

Info: www.abugarcia.se

 

2770_duved_herr-3

Bralla MEd stretch

Duved, en byxa för både fritid och jakt från Engelsons, fyrvägsstretch över rumpa och knän. Polyester och bomull som impregnerats med 3M Scotchguard som gör byxan vattenavisande.

Dubbla benfickor, fram- och
bakficka.

Pris: 450 kr

Info: www.engelsons.se

 

1152187

För is och skoter

Flytoverall från ABU Garcia, bra flytförmåga, rejäl isolering mot kyla, huva och många fickor.
Tejpade sömmar och benöppning så att du får igenom stöveln.

Pris: 1 399 kr

Info: www.abugarcia.se

2712_1

Lager på lager

Ett underställ i 100 procent merinoull från Engelsons. Reglerar värmen och transporterar bort  fukt från kroppen. Fungerar mellan plus fem till minus 25 grader. Polokrage med dragkedja, tröjan förlängd bak i rygg.

Pris: 595 kr

Info: www.engelsons.se

 

sako_a7_roughtech_pro_brown

NYA A7

Sako lanserar två nya modeller av Sako A7 Roughtech – Pro och Range. Båda har syntetkolv på ett aluminiumchassi – Pro med flutad pipa, Range med kolven anpassad för skytte på längre håll. Justerbar kolvlängd, justerbart trycke, pipan 62 respektive 65,6 centimeter, vikt 3,1 och 3,6 kilo. På bilden modell Pro.

Pris: 17 490 kr

Info: www.sako.se

 

7984

Skyddar ryggen

Fodrad jaktbyxa Tibet Winter från Pinewood ger komfort och värme i kyla. Uppdraget ryggslut som går att ta bort tillsammans med hängslena, funktionsmembran mot vind och väta, förstärkt vid utsatta partier.

Pris: 999 kr

Info: www.pinewood.se

 

vante9

Handfast

Alaska Collection är en ny serie handskar från Jaktia. På bilden ses modell Susitna med skinn,

fleece och thinsulate. Handsken har specialanpassat skjutfinger.

Pris: 599 kr

Info: www.jaktia.se

 

IMG_2334

Grisaktigt

Från bokförlaget Settern kommer boken Vildsvin i serien om vilthantering av Thomas Ekberg. Bakom penna och kamera står Peter Ekeström. Du lär dig passa, flå, möra och stycka ditt vildsvin. Allt varvas med tips runt jakten på vildsvin.

Pris: 350 kr

Info: www.settern.se

 

strumpakodia

Varmt i kängan

Jaktias nya jaktsocka Kodiak uppges vara mycket varm. Samt ha hög komfort tack vare minimalt med sömmar. Materialet är ullfrotté och det finns förstärkningar vid häl och tå.

Pris: 399 kr

Info: www.jaktia.se

Läs mer om:

Läs också

Aktuellt

Tidningen Älgjakt ute nu

Tidningen Älgjakt ute nu

Äntligen närmar sig höstens stora premiär. Älgjakt 2022 innehåller allt för den som längtar.   Vi hänger med älghundsprofilen...

ANNONS ▼
Molle briljerar i harskogen

Molle briljerar i harskogen

Anders Ydergren är för de flesta stövarjägare i Västsverige en välbekant profil. Genom åren har han dömt åtskilliga hundar...

En skjutmaskin från Browning

En skjutmaskin från Browning

Browning är en av de stora giganterna när det gäller hagelbockar. Företagets nya B725 Sporter II är en riktig skjutmaskin...

Fler artiklar