Hagelgevär

Browning B725 Sporter II

Browning är en av de stora giganterna när det gäller hagelbockar. Företagets nya B725 Sporter II är en riktig skjutmaskin som passar lika bra på jakt som på lerduvebanan, konstaterar vår testpatrull. En glödhet trend i vapenvärlden just nu är så kallade crossovers, alltså vapen som kan användas i fler än ett sammanhang.  Vi vet inte om anrika Browning haft detta i tankarna när man utvecklat sin hagelbock B725 Sporter. Men

Nya Beretta 690 efterträder bästsäljaren 686.

Att efterträda en storsäljare är aldrig lätt. Nu gör Beretta ett försök när företaget presenterar en efterträdare till sin populära hagelbock 686. Ska Beretta lyckas upprepa succén med 680-serien som varit en av världens mest sålda hagelgevär?

Browning B725

Browning har länge tillhört världens absolut främsta tillverkare av hagelbockar. Med sin nya bock B725 rycker nu Browning förbi Beretta och övriga konkurrenter i samma prisklass.

Beretta 486 Parallelo

Ibland dyker nytänkande upp där man minst anar det. Sida vid sida-bössor har ju länge ansetts vara lite gammeldags och bara intressanta för finsmakare. Men nu visar Beretta att även sida vid sida-vapen kan förnyas på ett spännande sätt.