5 heta nyheter på Sportfiskemässan

5 heta nyheter på Sportfiskemässan
Sportfiskemässan i Jönköping är i full gång och Jaktmarker & Fiskevattens sportfiskeentusiast Sture Markström är givetvis på plats för att kolla in det senaste. Här är 5 intressanta nyheter som presenterades under mässan.

1. Porta-Bote är specialister på ihopvikta båtar. Den här modellen har plats för tre passagerare och max 5 hk motor. Pris: 24 100 kr.

IMG_0699

2. Maxximus Predator Conrad, Softy Prey, är en ny mjuk predatorjigg med stor paddel från Fladen Fishing. Pris: 99 kr.

IMG_0707

3. Revo Beast heter årets nyhet från ABU Garcia som är gjord för hårda tag. Rullen har sju rostfria kullager. Cirkapris: 3 800 kr.

IMG_0690

4. Den stora fiskenyheten från Garmin är den nya echoMAP-serien där du får plotter- och ekolodsenheterna på samma skärm. 9-tumsdisplayen kostar 10 599 kr.

IMG_0685

5. Den som behöver en rejäl båt för havet kanske vill satsa på en AMT 215 PRO Fishing. Den är 6,40 meter lång, 2,15 meter bred och med 175 hk motor kostar den 53 9900 kr.

IMG_0694

Läs mer om:

Läs också

Aktuellt

Molle briljerar i harskogen

Molle briljerar i harskogen

Anders Ydergren är för de flesta stövarjägare i Västsverige en välbekant profil. Genom åren har han dömt åtskilliga hundar...

ANNONS ▼
En skjutmaskin från Browning

En skjutmaskin från Browning

Browning är en av de stora giganterna när det gäller hagelbockar. Företagets nya B725 Sporter II är en riktig skjutmaskin...

Säker prispressare från Howa

Säker prispressare från Howa

Japanska Howa gör enkla och driftsäkra studsare som kan passa nybörjarjägare med inte alltför tjock plånbok. Vapnet platsar fint...

Fler artiklar