Njut av sommaren med Jaktmarker & Fiskevatten!

Sommar, sommar, sommar!

Vinn en helårsprenumeration på Jaktmarker & Fiskevatten

Vi tävlar ut fem helårsprenumerationer till årets härligaste sommarbilder! Dela med dig av ditt jakt- eller fiskeäventyr, ditt sommarprojekt eller något annat som signalerar en härlig sommar, och du är med och tävlar om en av fem helårsprenumerationer på Jaktmarker & Fiskevatten. 

Maila din bild till red@jof.se för att vara med i tävlingen. Märk mailet med "Sommar" - glöm inte namn, telefon och adress. Vinnarna meddelas per mail under v32.

Villkor: Jaktmarker & Fiskevatten förbehåller sig rätten att använda inskickade bilder i print (Jaktmarker & Fiskevatten), i e-tidningen (Jaktmarker & Fiskevatten) samt på web (jof.se). Ingen ersättning utgår till upphovsrättsmakare vid publicering. Bilderna kan komma att användas i kommersiellt syfte, i marknadsföringssyfte och/eller för publicering i sociala medier. Jaktmarker & Fiskevatten åtar sig att inte sälja, skänka eller på att sätt förmedla bilderna till tredje part, utanför 3F Media Groups universum. Genom att skicka in din bild till redaktionen godkänner du ovanstående villkor.