Sportfiskemässa i Jönköping

Sportfiskemässa i Jönköping
Sportfisket blir allt populärare och det hoppas man ska ge många besökare till årets sportfiskemässa som i år arrangeras på Elmia i Jönköping den 20-22 mars.

 

Fisket lockar två miljoner svenskar ut i naturen och intresset ökar bland de yngre, mycket tack vare sociala medier. Sportfiskemässan, som i år arrangeras för elfte gången, är Sveriges största mötesplats för alla sport- och flugfiskare, och stadigt lockar 13 000 besökare.  Välkommen att ta del av årets produktnyheter, föreläsningar på Stora scenen och spännande prova-på aktiviteter för hela familjen. Sportfiskemässan.

Årets Sportfiskemässan arrangeras för elfte året – och årets upplaga är den största någonsin – med närmare 130 montrar. Här finns bland annat Europas största mobila akvarium, en bloggata där det går att träffa flera av Sveriges absolut största fiskebloggare, kastbana, nya båtar, sportfiskeskola för barn, de senaste produkterna och kändisarna från TV.

Läs mer om:

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Magisk kamp i mörkret

Magisk kamp i mörkret

Eva Franzéns bilder på skogshararnas kamp om maten är både suggestiva och majestätiska. Tagna på natten i ett gömsle...

Tidningen Älgjakt ute nu

Tidningen Älgjakt ute nu

Äntligen närmar sig höstens stora premiär. Älgjakt 2022 innehåller allt för den som längtar.   Vi hänger med älghundsprofilen...

Fler artiklar