Unik chans: Ta jägarexamen med Land.se!

Unik chans: Ta jägarexamen med Land.se!

En artikel om jakt & fiske i samarbete med  Jaktmarker & Fiskevatten.

Intresset för jägarexamen ökar och suget efter natur och jakt skjuter i höjden. Nu vill Jaktmarker & Fiskevatten möta den efterfrågan med en välmatad kurs och har allierat sig med erfarna instruktörer och examinatorer.

– Vi vill ge en inkörsport till jakten för alla intresserade. Kursen gör dig inte till färdig jägare men den ger dig en bra grund för att komma igång med jakten, säger chefredaktör Samuel Karlsson.

Under våren 2016 arrangeras fyra olika utbildningstillfällen. Kursen startar fredag morgon och avslutas söndag kväll. Under de tre dagarna som kursen pågår får deltagarna kunskap och erfarenheter på ett gediget sätt. Kursen fokuserar på säker- och praktisk vapenhantering samt grundlig genomgång av kursens olika teoretiska och praktiska moment.

– För att få ut så mycket som möjligt av dagarna är det viktigt att alla deltagare kommer väl förberedda, säger Samuel Karlsson.

 

Jaktmarker och Fiskevatten

Följ Jaktmarker&Fiskevatten på Instagram:

Läs mer om:

Läs också

Tips om läsning

Tips om läsning

Ibland är man trots allt ledig. Det kan innebära några timmar över till läsning. Här får du lite tips...

Aktuellt

ANNONS ▼
Magisk kamp i mörkret

Magisk kamp i mörkret

Eva Franzéns bilder på skogshararnas kamp om maten är både suggestiva och majestätiska. Tagna på natten i ett gömsle...

Tidningen Älgjakt ute nu

Tidningen Älgjakt ute nu

Äntligen närmar sig höstens stora premiär. Älgjakt 2022 innehåller allt för den som längtar.   Vi hänger med älghundsprofilen...

Fler artiklar