Pimpa livet med jaktinspirerad design

Ett vackert smycke, snygga krokar eller en tuff kökshandduk. Här är några designprylar med jaktinspirerande motiv.

Vacker räv runt hals och arm

Detta vackra rävhalsband är av silver och gulddoublé och formgivet av Sofia Weman. Räven mäter cirka 12 mm och kedjan är cirka 85 cm. Om du vill matcha halsbandet finns det även ett armband i samma stil. Halsbandet och armbandet finns hos Designtorget och kostar 795 kronor respektive 995 kronor.

Snygga krokar till hallen

Med den här snygga krokarna kan du få in lite jaktkänsla i hallen. Krokarna föreställande en räv och en uggla kommer från Åhléns och kostar cirka 79 respektive 59 kronor styck. Bägge är gjorda av återvunnet aluminium.

Till viltkocken

Vilken kock skulle inte bli glad för den här kökshandduken? Den finns på Åhléns och är i 100 procent bomull. Priset är cirka 59 kronor och storleken 50 X 70 centimeter.

Tungt smycke till nån du tycker om

Skicka in en egen hylsa eller be om att få en och du bär en ”Bullet” eller ”Hunter” runt halsen. Halssmyckena kommer från designern Paula Lindgren och är tillverkade av en riktig tomhylsa. Materialet i hänget är mässing och koppar, pläterad i antingen 24 karat guld eller roséguld.
 Kedjan är i silver och kostar från 919 kronor till 979 kronor. Halsbanden finns i damstorleken 50 cm och herrstorleken 60 cm.

Vilt även i jaktstugan

Pimpa jaktstugan med en snygg fågelhundslampa eller kuddar med vackra hjortar. Lampan finns med svart lampskärm och guldinsida och kostar 1 395 kronor. Kudden finns i storlek
45 X45 cm och kostar cirka 450 kronor, bägge från Hilley house & saddle.