Unik chans: Ta jägarexamen med Land.se!

En artikel om jakt & fiske i samarbete med Jaktmarker & Fiskevatten.

Intresset för jägarexamen ökar och suget efter natur och jakt skjuter i höjden. Nu vill Jaktmarker & Fiskevatten möta den efterfrågan med en välmatad kurs och har allierat sig med erfarna instruktörer och examinatorer.

– Vi vill ge en inkörsport till jakten för alla intresserade. Kursen gör dig inte till färdig jägare men den ger dig en bra grund för att komma igång med jakten, säger chefredaktör Samuel Karlsson.

Under våren 2016 arrangeras fyra olika utbildningstillfällen. Kursen startar fredag morgon och avslutas söndag kväll. Under de tre dagarna som kursen pågår får deltagarna kunskap och erfarenheter på ett gediget sätt. Kursen fokuserar på säker- och praktisk vapenhantering samt grundlig genomgång av kursens olika teoretiska och praktiska moment.

– För att få ut så mycket som möjligt av dagarna är det viktigt att alla deltagare kommer väl förberedda, säger Samuel Karlsson.

Läs mer om kursen här

Vill du ha fler artiklar om Jakt&Fiske i ditt flöde? Gilla Jaktmarker&Fiskevatten på Facebook!

Jaktmarker och Fiskevatten

Ännu mer Jakt&Fiske: Prenumerera på Jaktmarker & Fiskevatten – specialtidningen för dig som lever för att jaga och fiska.

Läs också: Fler artiklar för dig som jagar och fiskar.

Följ Jaktmarker&Fiskevatten på Instagram: